vrijdag 19 april 2024

MOTO73 later op je deurmat

Fijn hoor, die feestdagen, maar voor de druk en bezorging van MOTO73 is het iets minder mooi. En dat zul je als abonnee al wel gemerkt hebben. Want door het paasweekend wordt de MOTO73 later bezorgd dan je gewend bent. Normaal gesproken landt de MOTO73 al op donderdag op de deurmat van abonnees, maar in het geval van MOTO73 nr. 8 van 2015 is dat pas morgen, zaterdag, het geval.

Kortom: nog één dagje wachten en dan kun je weer met je neus in al dat wat belangrijk is in het motorwereldje. Met daarin onder andere de eerste rijtest van de Kawasaki Z300, de eerste rijtest van de Suzuki GSX-S1000, een vergelijkingstest tussen de Honda Crossrunner en de Triumph Tiger 800 XRX, de Ten Kate Honda Project X-00, de marathonmotor, toerisme, reizen, offroad-journaal, de Dunlop Trailsmart en heel veel sport.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen