vrijdag 29 maart 2024

MotoGP-nerd gezocht

Zeg, altijd al je zegje willen doen over internationale coureurs terwijl duizenden mensen naar je luisteren? Dit is je kans! Eurosport is namelijk op zoek naar een gloednieuwe reporter vanuit de pits die de uitzending van de MotoGP met vernieuwende inzichten kan verrijken. Droombaan, niet? Er is wel een klein lijstje met vereisten waar je aan zal moeten voldoen mits je kans wil maken uitgenodigd te worden om eens te komen babbelen. Zo is ervaring met camerawerk echt wel verplicht. En dan bedoelen ze er wel voor en niet veilig achter.

Ook dien je een teamspeler te zijn die, mede vanwege het internationale team waar Eurosport mee werkt, vloeiend Engels spreekt. Italiaans en/of Spaans zijn voor de communicatie met de coureurs ook een grote pre. Oh en je moet echt een bovengemiddelde interesse hebben in de MotoGP. Liefst niet op het niveau van een superfan maar met een objectieve neutrale journalistieke insteek. Lukt dat? 

Aanmelden kan via sollicitatie@discovery.com. Ze vragen wel of je videotje kan meesturen van je kunsten voor de camera. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen