MOTOR Magazine op de Solex

Door Redactie in Nieuws, zaterdag 21 Aug 2010 16:08
Van der Wal, Van Osch en Van Snizzle moeten dit weekend de eer hooghouden. m1azurfsm8q2

Sinds juni zijn de redacteuren Randy van der Wal en Jarno van Osch druk doende om in topconditie aan de start te staan van de 24-uurs Solexrace, die vandaag en morgen gehouden wordt. Push-ups tijdens werkuren worden niet geschroomd en ’s middags wordt de lunch vervangen voor een half uurtje hardlopen op industrieterrein Beukenhorst-West in Hoofddorp. Deze rigoureuze maatregelen zijn dringend nodig om uiteindelijk samen met gastrijder Aubrey de Waard een prestatie van jewelste neer te kunnen zetten tijdens deze slopende langeduurwedstrijd in het Brabantse Heeswijk-Dinther. Doel is om toch minimaal met een beker huiswaarts te keren.
 
Om alvast de broodnodige sfeer op te snuiven, gaat Team MOTOR Magazine op vrijdagavond 20 augustus alvast mee in het feestgedruis van de 24-uurs Solexrace. Vanaf 20.00 uur is de grote feesttent the place to be om het laatste luie zweet uit het lijf te persen. De dansschoenen staan al klaar om te knallen op muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Een dag later begint het serieuze werk.

De start van de race staat gepland om 16.00 uur en dan is het knallen met die Solex. 24 uur later hoopt het drietal de finish te bereiken en uiteraard een topklassering te scoren. Om deel uit te maken van dit spektakel kun je entreekaarten kopen via www.24uurssolexrace.nl. Daar vind je tevens meer informatie over het totale (feest)programma.

Gerelateerde artikelen