dinsdag 23 april 2024

Motor Tito Rabat gestolen

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben vier personen de Kalex-motor uit de werkplaats van Marc VDS in het Belgische Gosselies gestolen. De motor van Tito Rabat is van grote waarde, omdat dit de motor is waarmee hij in 2014 het Moto2 kampioenschap binnenhaalde. 

Dit voorval vond rond 02.00 uur plaats waarbij de motor als enige van waarde is meegenomen. De motor stond opgesteld in de receptie van de werkplaats en is voorzien van de originele kleurstelling uit 2014 samen met Rabats kenmerkende nummer 53.

Tito heeft een oproep gedaan via Twitter, om zoveel mogelijk tips binnen te krijgen: “Help ons om deze motor terug te krijgen, want hij betekent veel voor mij en het team.” Ook Marc VDS doet een oproep: “Als iemand de motor te koop aangeboden heeft gekregen, of meer informatie heeft over de diefstal, bel dan alsjeblieft zo snel mogelijk naar het nummer +31 (0)71 35 69 32. Alle telefoongesprekken zullen vertrouwelijk behandeld worden.”

Inmiddels zijn bewakingsbeelden overgedragen aan de politie waarop te zien is dat vier personen de motor naar buiten dragen. We hopen dat de motor zo snel mogelijk weer terug is bij zijn rechtmatige eigenaar.

Bron: MarcVDS

[justified_image_grid ids=25017,25018,25019,25020]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen