dinsdag 23 april 2024

Nieuw: off-road jeugdclinics!

De Junior Riding Exerience start met een nieuw concept: de Junior Riding Experience off-road jeugdclinics. Tijdens deze anderhalf uur durende clinic leer je de basisvaardigheden van het off-road rijden. Wil jij (beter) leren rijden op een off-road motor of quad? Meld je dan nu aan!

VOOR WIE?
Voor kleine crossers in spé hebben we een programma opgesteld dat verder gaat dan de eerste meters in het zand. Als je de basisbeginselen hebt geleerd bij de Junior Riding Experience en je zelfstandig rondjes kunt rijden, ben je eraan toe om een stapje verder te gaan.

 Leeftijdsindicatie: 5- 11 jaar.

WAT GAAN WE DOEN?
In deze jeugdtraining leren we je de basisvaardigheden van het off-road rijden:
•introductie van het off-road rijden (de theorie)
•het aantrekken van de cross outfits: welke kleding trek je aan – safety first!
•uitleg van de basisvaardigheden bij de voertuigen (motor of quad)
•off-road rijden onder begeleiding van een KNMV & MXGP Academy-gediplomeerd trainer (de praktijk)

Belangrijk om te weten: je hoeft geen eigen motor en kleding mee te nemen!

KNMV & MXGP TRAINER: BRYAN ZUIDINGA
De trainingen worden altijd gegeven door Bryan Zuidinga. Bryan is MXGP Academy en KNMV trainer. Hij heeft in 2007 de laatste Dakar in Afrika gereden en eindigde op een knappe 99ste plek. Daarnaast werkt Bryan voor Yamaha Motor Nederland op het gebied van off-road accessoires ontwikkeling. We durven dus wel te zeggen dat je bij Bryan in goede handen bent!

WAAR & WANNEER?
De jeugdclinics vinden plaats op het afgesloten terrein van ActionPlanet in Spaarnwoude. We starten dit jaar met de eerste clinic op zondag 25 september. De kosten voor de clinic zijn €95,- per clinic per kind.

 Waar: ActionPlanet in Spaarnwoude
 Wanneer: zondag 25 september 2016
 Kosten: € 95,- (per kind per clinic van anderhalf uur)
  

HOE LAAT?
Op de zondag worden drie clinincs in drie tijdsblokken gegeven:
 – 9:00-10:30 uur
 – 11:30-13:00 uur
 – 14:00-15:30 uur
 Het is mogelijk om een voorkeur voor een tijdstip op te geven, maar in verband met het optimaliseren van de groepsindeling zou het mogelijk zijn dat je op een ander tijdstip wordt ingedeeld.

 De clinics gaan door bij minimaal 10 deelnemers. Je zult ruim van te voren op de hoogte gesteld worden van het doorgaan van de clinics.

Inschrijven kan hier.

 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen