zaterdag 20 april 2024

Nieuw! Race R PRO Kimbo helm

De Race R Pro Kimbo helm heeft een strak design. Hij is in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar, steeds met wit, rood, blauw en zwart. De helm is van aramide carbon vezels gemaakt en weegt ongeveer 1250 gram. Om de beste stabiliteit bij hoge snelheden te waarborgen is de Kimbo voorzien van een CFD spoiler. De luchtstroming rondom de helm is berekend in een luchttunnel.  Er is rekening gehouden met 'snelle rijders'.

Het vizier is van klasse 1 in Optimal Clarity Rating, dat betekent geen vervormingen. In het midden is hij ruim 4 mm dik. Uiteraard is het vizier voorzien van een anti-kraslaag en -condenslaag.  De Race R Pro Kimbo heeft een dubbel D sluiting met magnetisch einde, zodat je de helm snel en gemakkelijk vast maakt. Daarnaast is de helm voorbereid op een bluetooth systeem (Sharktooth). 

De Race R Pro Kimbo is vanaf heden verkrijgbaar bij de Shark-dealers en kost 669 euro. Meer info over Sharkhelmen vind je op www.shark-helmets.com.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen