vrijdag 29 maart 2024

Nieuw: Rukka Realer

Alles wat een textiel motor pak vandaag de dag kan bieden is toegepast in de nieuwe Rukka Realer. Het pak is voorzien van Gore-Tex Pro 3-laags stretch laminaat en een uitneembare “down insulated” binnenvoering van extreem hoge kwaliteit. Bovendien is de Realer zelfs standaard uitgevoerd met een D3O borstprotector en een waterdichte YKK Aquaseal rits. 

Een uniek kenmerk van de Realer is de uitneembare thermo voering in zowel de jas als broek. De uitneembare jas kan ook prima casual gedragen worden. Een perfecte pasvorm is gegarandeerd door het comfortabele Gore-Tex Pro 3-laags stretch laminaat met extra versterkingen van het slijtvaste Armacor materiaal. 

Mede door de YKK Aquaseal rits biedt het pak een 100% waterdichte bescherming. Ook heeft de jas een afneembare col welke is voorzien van een zachte neopreenkraag.

Maar dit is nog niet alles, uiteraard is het pak uitgerust met de gepatenteerde Rukka D3O protectoren. De Realer is zelfs standaard uitgerust met een CE-goedgekeurde borstprotector. Deze welbekende protectoren combineren optimale comfort met maximale bescherming.

Rukka’s Antiglide systeem en Aircushion techniek in de broek zorgen voor nog meer comfort, evenals de vele ventilatie mogelijkheden in de jas. De Rukka Realer heeft een totaal van acht zakken waarvan er vier waterdicht zijn. De jas en broek zijn eenvoudig aan elkaar vast te ritsen.

Maten en prijzen

De jas kost €1.199,- en is beschikbaar in het zwart en met de kleuraccenten geel en oranje in de maten 48 t/m 66. De broek heeft een adviesverkoopprijs van €799,- en is leverbaar in het zwart in de maten 48 t/m 66, ook in verkorte en verlengde maten.

Het pak is vanaf februari verkrijgbaar bij onze Rukka dealers, kijk voor een overzicht op www.hocoparts.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen