woensdag 24 april 2024

Nieuwe instapklasse

Vanaf 2013 is er een nieuwe minibike instapklasse die bedoeld is voor kinderen van zes tot tien jaar* die willen racen. Kinderen kunnen leren racen zonder dat alles gelijk gekocht hoeft te worden. Een seizoen lang racen kan al vanaf 750** euro, voor dat geld maak je het hele seizoen lang gebruik van een racepak, een helm, een set handschoenen en een set raceschoenen.

De minibike is in bruikleen en hoeft niet zelf vervoerd te worden, deze wordt elke racedag naar het circuit gebracht. Aan het einde van de racedag worden de motoren door specialisten nagekeken en klaargemaakt voor de volgende racedag. Als nieuwe coureur zal je worden opgeleid en begeleid door erkende KNMV trainers.
 
Interesse gekregen, kijk dan op de site RAP-Holland.
 
* Met een andere leeftijd mag je wel aanmelden maar misschien kan je niet meerijden in de instapklasse.
** Exclusief kosten voor de racelicentie, daginschrijving en het RAP-Holland lidmaatschap.
 
Foto: ANP

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen