dinsdag 23 april 2024

Ongekend veel belangstelling voor Kawasaki News Show in Soest!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Men kan duidelijk niet wachten om alle 2018 modellen en primeurs te komen zien, want inmiddels hebben al meer dan 5.000 motorrijders zich op www.kawasaki.nl aangemeld voor gratis toegang!

Henk Salomons, Directeur Kawasaki Benelux:

“Het is geweldig om te zien dat Kawasaki zo gigantisch in de belangstelling staat. Dit zien we niet alleen aan de uitzonderlijke groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, maar ook aan de enorme aandacht die ons merk krijgt van de media én de consument. Op de EICMA Show in Milaan was Kawasaki al de smaakmaker met het meeste 2018 nieuws en in Soest gaan we dit nog een keer dubbel en dwars overtreffen!” 

Naast alle 2018 primeurs zoals de Z900RS retro’s, de Supercharged Ninja H2 SX en de Ninja 400 zullen alle 2018 Kawasaki modellen en kleuren voor het eerst te zien zijn in Soest. Verder laten we iedereen ook kennis maken met onze rijke historie in een indrukwekkend Kawasaki mini-museum. 

De toegang is gratis op vertoon van je motorrijbewijs en na pre-registratie op www.kawasaki.nl. Mensen zonder motorrijbewijs betalen het speciale Kawasaki tarief van € 5,- (normale prijs € 12,50).

Graag tot ziens in Soest op zaterdag 25 november en zondag 26 november!

Kijk voor meer informatie over dit evenement en het aanmeldformulier op www.kawasaki.nl 

[justified_image_grid ids=26427,26428,26429,26430]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen