dinsdag 16 april 2024

Ontmoet Jeffrey Herlings

Jeffrey Herlings werd dit seizoen vice-wereldkampioen en Nederlands kampioen in de MX2. Voor de Gemertse MAC St. Christoffel, de vereniging waarvan Jeffrey Herlings lid is, is dat natuurlijk aanleiding genoeg om de 17-jarige crosser uit Elsendorp een meet en greet aan te bieden. Dit staat gepland op zondag 18 december.

Het vinden van een geschikte datum voor deze receptie bleek nog een hele klus want Herlings is al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De KTM-fabriekscoureur verblijft veel in het buitenland waar hij kan testen met de nieuwe motor voor volgend jaar.

Iedereen die zich supporter voelt van Jeffrey Herlings is zondag 18 december van 14.00 tot 17.00 uur welkom op het adres Everbest 1 in Beek en Donk (bij sponsor Van Lankveld Logistics). Wil je van Herlings horen hoe het met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gaat of wil je met je idool op de foto, grijp dan zondag 18 december je kans.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen