donderdag 28 maart 2024

Op avontuur met Honda

Van 22 tot en met 28 mei staan verschillende modellen van Big Red bij dealers verspreid over het land klaar voor een proefrit. Tijdens de ‘Adventure Week’ kun je bijvoorbeeld de geheel nieuwe X-ADV uitproberen, of natuurlijk een Africa Twin, NC750X, Crosstourer en Crossrunner. Feitelijk alles dat een beetje hoger op zijn poten staat en niet bang is voor wat modder.

Dus, altijd al eens een rondje willen maken op zo’n avontuurlijke Honda? Kijk dan hier waar je terecht kan voor een demorit. 

Overigens valt er ook nog wat te winnen. Maak je namelijk een selfie met de nieuwe X-ADV, dan maak je kans op een jaar lang rijden op dat model. Op de website staat hier meer info over. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen