Op reis met Triumph

Door Redactie in Tourisme, dinsdag 15 Feb 2011 17:02
Bijzonder tourprogramma voor 2011. m1fzxaqsv2h6

Als resultaat van de goede ontvangst van de nieuwe Triumph Tiger 800XC houdt Triumph in samenwerking met Edelweiss Bike Travel in 2011 vijf avontuurlijke motorreizen. De eerste reizen starten in juni, waarvan er drie beginnen bij de fabriek in Hinckley. Ook staan er een Afrikaans avontuur en een schitterende tocht door Azië op het programma. Alle reizen variëren van elf tot zestien dagen.

De vijf reizen hebben één ding gemeen: het avontuurlijke motorrijden staat voorop. Daarbij zijn de locaties over de hele wereld verspreid. Het beroemde Isle of Man is één van de bestemmingen die vanaf de Triumph Factory wordt aangedaan, net zoals de Schotse Hooglanden en het traditionele Triumph Tridays Festival in Oostenrijk. Voor die laatste bestemming kunnen Triumph-rijders in juni met hun eigen motor deelnemen, bij alle andere bestemmingen staat een compleet uitgeruste Go Anywhere Triumph Tiger 800XC klaar. Dat geldt ook voor de Noord-Afrikaanse bestemming en voor de trip door het overweldigende Thaise landschap, waar in december van dit jaar van genoten kan gaan worden.

Alle reizen zullen verzorgd en begeleid worden door de bekende organisatie van Edelweiss Bike Travel. Meer informatie: www.triumph.co.uk/holland

Tags: reis,

Gerelateerde artikelen