woensdag 17 april 2024

OW-Cup trapt af

CRT houdt zaterdag 12 januari een kick-off-party voor de nieuwe OW-Cup in het mediacentrum van het TT Circuit Assen. Tijdens deze aftrap kom je alles te weten over de verschillende klassen, het technisch reglement en nog veel meer. Natuurlijk krijg je ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Extra mooi is dat er op het programma eveneens een buffet staat, nog wel in de Goldclub. Aanvangstijden en overige informatie volgen nog.

De kick-off-party is voor licentiehouders van de OW-Cup (plus één helper). Vanwege organisatorische redenen graag opgeven bij Heidi via info@crtholland.nl. Nog geen licentie? Je kunt ‘m nu al aanvragen via www.crtholland.nl. De licentiecursus staat gepland voor zaterdag 23 maart. Aanmelden voor die cursusdag kan ook via eerder genoemde website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen