dinsdag 23 april 2024

Paasspektakel bij Van der Heijden Motors

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Dit jaar organiseert Van der Heijden Motors wederom een spectaculaire Paasshow tijdens Tweede Paasdag op maandag 6 april 2015. Bij dit evenement zijn er natuurlijk tal van aanbiedingen op nieuwe en gebruikte motoren, plus enorm veel korting op accessoires, motorkleding, motorhelmen, motorlaarzen en alle andere zaken die interessant zijn voor motorrijders. De kleding is die dag zelfs ‘tax-free’, dus je krijgt zomaar 21% korting. Ook in de Dainese D-store, waar de gehele collectie van Dainese aanwezig is, kun je ‘BTW-vrij’ shoppen, dus hier pak je zomaar 21% korting!

Ook kun je terecht in de supermooie USA Corner, waar de bekende merken Indian Motorcycles en Victory staan en waarbij de aanwezigheid van de gloednieuwe Indian Scout een echte primeur is!

Als officieel dealer heeft Van der Heijden bijna alle nieuwe modellen van Kawasaki en Yamaha klaarstaan, waaronder het nieuwe kanon, de Yamaha YZF-R1. Daarnaast zijn er natuurlijk ng veel meer demo’s en occasions, dit is het moment om eens te kijken hoe de motormarkt ervoor staat! Het wordt Tweede Paasdag dus vooral een leuke dag  met de bekende Brabantse gezelligheid, maar ook de superstrakke aanbiedingen op nieuwe motoren en scooters zijn zeker een reden om eens te komen kijken. Tot ziens op de Rietveldenweg 39 in Den Bosch!

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen