zaterdag 20 april 2024

Prachtige Biaggi-replica

Als er van een helm slechts 1000 gemaakt worden, is ‘ie al bijzonder op zich. Maar het kan nog specialer want zie hier de replica van Max Biaggi waarmee hij als 2012 WK Superbike-kampioen de uitloopronde op Magny-Cours reed. Van deze genummerde Suomy Vandal worden slechts 1000 stuks gemaakt waarvan er maar vijftien naar Nederland komen. Aangezien Biaggi gisteren bekend maakte te stoppen met racen, verwachten wij een stormloop op deze exclusieve helm. Vijftien zijn er dan zo verkocht…

Helemaal als je weet dat deze Vandal 449,95 euro kost, zeker niet al te veel voor een collectors item met uitneembare voering en wangkussens, dubbel-D sluiting, snelsluiting van het vizier en veel  ventilatiemogelijkheden. De Suomy is verkrijgbaar vanaf midden december en zal leverbaar worden in de maten XS t/m XL. Meer informatie via www.xtravus.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen