vrijdag 26 april 2024

Prijs van R1(M) bekend!

De superbike-categorie is enkele flinke jongens rijker, waaronder de Yamaha YZF-R1 en zijn nog exclusievere broertje, de YZF-R1M. De Nederlandse importeur heeft nu laten weten wat deze machines moeten gaan kosten. De R1 heeft een prijs van € 20.999,- meegekregen, terwijl de nog specialere YZF-R1M vijf mille meer gaat kosten. De ‘gewone’ R1 is vanaf maart volgend jaar in de showroom te bewonderen, terwijl de verkoop van de R1M via een website verloopt. Er wordt dan contact met je gezocht en wordt ook een leverdatum besproken. De eigenaren van deze exclusievere R1M krijgen overigens ook de kans om mee te doen aan de Yamaha Racing Experience (YRE). Op vier grote circuits in Europa gaat de Japanse fabrikant deze dagen houden, waar R1M-rijders les krijgen van Colin Edwards en andere professionele instructeurs. Deze YRE gaan in de zomer van 2015 gehouden worden.

Wil je liever eerst even de eerste testverslagen afwachten? Eind februari gaat redacteur Eddie de Vries voor ons op pad om de R1(M) aan de tand te voelen. Houd dat dus in de gaten!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen