vrijdag 29 maart 2024

Ride2 is onderweg

Kun je nagaan dat het eerste deel van Ride al weer meer dan een jaar oud is? Voelt veel langer! Maar producent Milestone heeft nu de pleister voor op de wonde; deel 2 van Ride is onderweg!

En natuurlijk moet Ride2 wel een verbetering zijn ten opzichte van de eerste, die velen beviel maar even zovelen op veel vlakken irriteerden. Motorrijders zijn ook geen makkelijk volk om te bekoren, maar met Ride2 gaat Milestone het toch proberen.

Alle type motoren uit het eerste deel vinden ook hun weg terug naar het tweede, beloven de producenten. Wat ze ook toezeggen is de toevoeging van supermotards en caféracers. Kijk, nu hebben ze de aandacht. Overigens spreekt Milestone ook van het introduceren van tweetakten, maar die zat er ook al eentje in deel 1. Weet je nog, die Aprilia RS250 die amper sneller was dan de KTM 390 Duke? Tja, dat moet voor Ride2 ook wel goedkomen. 

Als we het over aantallen gaan hebben, worden we ook wel vrolijk. De game zo meer dan 200 modellen rijk moeten zijn, die je met meer dan 1200 onderdelen kunt verbouwen.

CIRCUITS
Opnieuw is het customizen een belangrijk deel van het spel, maar uiteindelijk wil je ook gasgeven  en qua banen is het aanbod ook uitgebreid, en niet met zomaar wat circuits. Allicht zijn we dolblij met de Nürburgring Nordschliefe, maar verrassing is ook wel dat de Road Race-omloop van de North West 200 in het spel zit.

Het totale aantal circuits komt op 30, onderverdeeld in zeven verschillende categorieën. Dat belooft wat!

Een exacte datum houd je nog te goed, maar Milestone kan al wel aankondigen dat Ride2 in het najaar van 2016 te koop is voor Playstation 4, Xbox One en de PC.

Foto en video: Milestone

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen