donderdag 28 maart 2024

Rossi mag blijven ranchen

Geluidsoverlast; elk circuit in Europa heeft waarschijnlijk buren die er over klagen. Zo ook Rossi’s Ranch (filmpje) in Tavulia. Drie omwonenden van het dirttrack-circuit spanden er enkele maanden geleden zelfs een rechtszaak over aan. Naast het geluid stoorden de buren zich ook aan het stof, terwijl ze eveneens claimden dat de verleende bouwvergunningen onwettig zijn verleend.

De rechters besloten gisteren echter in het voordeel van Rossi. Hoewel het rijden op de Ranch weliswaar geluid en stof met zich meebrengt, worden daarin geen regels overtreden. Bovendien werd vastgesteld dat de openingstijden van het circuit keurig worden nageleefd.

Of de kous hiermee af is? De buren zouden nog een gang naar een hogere rechter kunnen overwegen, maar gezien het vonnis hebben ze weinig poten om op te staan…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen