vrijdag 29 maart 2024

‘Rossi stopt niet na 2018’

Vlak voor de start van dit MotoGP-seizoen maakten Yamaha en Valentino Rossi bekend ook in 2017 en 2018 te gaan samenwerken. Toch blijft de pensioendatum van de Italiaan nog altijd één van dé onderwerpen van discussie binnen de liefhebbers van de koningsklasse. Is er een kans dat hij hierna ook nog doorgaat? Volgens zijn crew chief Silvano Galbusera wel. Volgens hem is het verre van zeker dat Rossi stopt na dit contract. Toch werd dit door velen wel aangenomen. 

Galbusera vertelde in een interview met de Italiaanse sportwebsite GPOne.com dat dit verre van zeker is. “Het is zonde voor iedereen als hij stopt. Ik denk dat hij zal blijven presteren zoals hij nu ook doet. Daarna zullen we zien of hij stopt of niet. Volgens mij, is het niet zeker.” Later voegde Rossi er zelf ook aan toe dat het zal afhangen van de resultaten in komende seizoenen. Maar of het bij hele goede resultaten voor Rossi nou juist stoppen of doorgaan zal betekenen…

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen