donderdag 28 maart 2024

Rukka Utoo

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De nieuwe Rukka “Utoo” is een wolf in schaapskleren. Deze zomerhandschoen is aangenaam geprijsd en ziet er eenvoudig uit, maar is toch voorzien van de meest geavanceerde technologieën. 

Een van die bijzondere technologieën is de Gore-Tex X-Trafit constructie. Hierbij worden het binnen- en buitenmateriaal met een wind- en waterdicht Gore-Tex membraan tot een enkele laag gelamineerd. Dit voelt als een enkele laag, waardoor je als rijder een bijzonder goed contact met het stuur en het remhendel hebt. Een ander voordeel is dat er zich geen water tussen de verschillende lagen kan ophopen, zodat de handschoen weinig water opneemt en snel weer droog is na een regenbui. Ook zorgt de laminaat-constructie ervoor dat de binnenvoering op zijn plek blijft als je de handschoen uittrekt, zodat je de handschoen ook met natte handen weer aan krijgt.

Prijzen

De Rukka Utoo is een doordachte, comfortabele en veilige handschoen. De rug is gemaakt van een zeer sterk Cordura-weefsel, dat voor optimale ademende eigenschappen zorgt. Op de handpalmen is een zeer slijtvaste leersoort toegepast, terwijl een reflectiemateriaal de zichtbaarheid in het donker verbetert. Een velcro sluiting op de schacht zorgt voor een perfecte pasvorm. Verder is de Utoo voorzien van een vizierzeem op de linker wijsvinger. De Utoo is verkrijgbaar in het zwart bij de officiële Rukka dealers in de maten 6 t/m 14. De prijs bedraagt € 99,- incl. BTW.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen