donderdag 28 maart 2024

Safety Car? Safety Bike!

BMW levert al jaren vol trots de Safety Car voor de MotoGP en de Duitsers hebben zonet de auto voor komend seizoen onthuld: een met toeters en bellen volgehangen BMW M4. Mooi hoor, zo’n vierwieler, maar wat moeten we daar mee?

Tijdens het openen van de persbijlage ontdekten we echter ook bovenstaand kanon. Ah, kijk, daar hebben we wél wat mee! We zien een S1000RR die is behangen met allerlei opties. De reverse quickshifter, HP-voetsteps en andere HP-lekkernijen, begerenswaardige hendels en lichtgewicht koolstofvezel kuipwerk. Oftewel carbon. Het is een van de twee motoren die altijd vóór het GP-circus uitrijden om de baan vrij te maken. Mooi spul, toch?

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen