Schiffmacher Yamaha voor het goede doel

Door Marien in Nieuws, vrijdag 22 Aug 2014 16:08
En misschien ook een beetje voor jezelf. Henk Yamaha groot

Jazeker, dat zie je goed. Henk Schiffmacher, chef tatoeage, heeft zich van Yamaha mogen uitleven op een XV950R.  En hoewel Henk op deze foto er niet echt tevreden bij staat, is het resultaat er zeker. Tijdens de Custom en Cruiserdag van Motor Centrum West op zaterdag 16 augustus beleefde de Schiffmacher XV950R z’n publieke debuut, en met veel succes. 

Maar nu wordt het pas echt gaaf, want de zeer bijzondere Yamaha kan zomaar de jouwe zijn. Van 29 augustus tot en met maandag 8 september wordt ‘ie namelijk via Catawiki geveild. De opbrengst gaat naar de Stichting Creating Changes Nederland.

Deze kleine Nederlandse stichting werkt via haar Thaise zusterstichting Creating Balance Thailand in het berggebied dat bekend staat als The Golden Triangle, ver weg in het noorden van Thailand. De oprichter van beide stichtingen, de Nederlander Ron Gerrits, helpt de lokale bevolking door de meest arme en kwetsbare (wees)kinderen en gehandicapten te ondersteunen en een toekomst te bieden. Schitterend natuurlijk!

Veilingmeester Sander Houdel van Catawiki denkt dat er veel belangstelling zal zijn voor de motor. “Het is een prachtige motorfiets. Daarnaast zorgt de beschildering van Schiffmacher er voor dat de hoogste bieder echt iets unieks in huis haalt. We mogen dan ook een topopbrengst verwachten waarmee het goede doel gesteund wordt”, aldus Houdel.

Kijk voor meer informatie op www.catawiki.nl/schiffmacher. En laat het even weten als jij straks de nieuwe eigenaar bent van de XV950R in Henk Schiffmacher-stijl.

 

Motorbase

Yamaha XV950R studio foto 2014
Yamaha XV950R
Cilinderinhoud 942 cc
Vermogen 52,10 pk
bouwjaar 2014
Tags: goed, doel,

Gerelateerde artikelen