donderdag 18 april 2024

Spidi Darknight Jacket: Robuust en veelzijdig

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Nieuw in de 2015 collectie van Spidi is de Darknight. De jas combineert een krachtige uitstraling met een comfortabele pasvorm dankzij de toepassing van hoogwaardig stretchmateriaal op de juiste plaatsen. Dé perfecte jas voor op een naked of muscle bike.

Pasvorm als bewijs
Iedereen die wel eens een lederen motorjas aan heeft getrokken kent het dilemma; of strak kopen zodat de jas later goed zit, óf een maatje groter. De Darknight is zo ontworpen dat dit dilemma tot het verleden behoort. De jas is aansluitend gesneden, maar dankzij de verstevigde stretchpanels zit de jas vanaf het allereerste moment als gegoten, zowel met als zonder de uitneembare thermovoering. Hierdoor behoudt de jas zijn pasvorm en blijven de aansluitende looks behouden.

Ruig
De looks van de Darknight lenen zich bij uitstek voor motoren uit het naked of muscle  segment. De vormgeving van de jas benadrukt het robuuste karakter van deze motoren. In combinatie met de eerder genoemde pasvorm is het een logische keuze voor de motorrijder die op zoek is naar de juiste verhouding tussen looks en comfort.

Maten, kleuren en prijzen
De Spidi Darknight is verkrijgbaar in volledig zwart, of in een combinatie met fluor en suède accenten. De maatvoering loopt van 46 t/m 58 en de verkoopadviesprijs is € 489,90 inclusief BTW. Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers, welke u kunt vinden op www.hocoparts.com.

Kijk ook op www.facebook.com/hocopartsnews ‘Like’ Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen