vrijdag 29 maart 2024

SUZUKI RM-Z250 EN RM-Z450 ‘’BLACK EDITION”

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Weinig crossers zien er zo cool uit aan het starthek als de 2015 ‘’Black Editions’’ van Suzuki. De al opvallende gele kleurstelling met hoogglans zwarte accenten wordt in deze uitvoering namelijk nog eens extra onderstreept door de toepassing van schitterende zwarte Goldspeed wielen.

Binnen de MX wereld hebben Goldspeed wielen in korte tijd een ijzersterke reputatie opgebouwd. De Suzuki RM-Z250 en RM-Z450 Black Edition uitvoeringen worden geleverd met de bewezen superieure Goldspeed Pro HD410 gepolijste aluminium velgen. Dankzij de perfecte afwerking in zijdeglans zwart zijn ze niet alleen uitstekend bestand tegen vuil en water, ze zijn ook makkelijk schoon te maken. Deze wielen geven in combinatie met magnesium kleur naven de motor een geweldige ‘’factory look’’.

De RM-Z250 L4 en RM-Z450 L5 Black Edition mogen er dan uit zien als onbetaalbare fabrieksmachines, de prijzen van deze modellen behoren tot de scherpste in de markt. De RM-Z Black Editions staan 22 september bij de Suzuki Motocross dealer.

Prijzen

RM-Z250:
L4 Black Edition € 6.999,-
L5 € 7.499,-

RM-Z450:
L5 € 7.999,-
L5 Black Edition € 8.299,-

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen