dinsdag 23 april 2024

Triptip: Rondje verrassend Friesland

Eindelijk, zomervakantie! Na de zomerse regenbuien is het tijd om je motor af te drogen en klaar te maken voor een zomerrit. Maar waar gaat de reis heen? In het hoge Noorden liggen enkele pareltjes verscholen die je met deze route kunt ontdekken.

Deze route komt uit het extra dikke zomernummer uit MOTO73. Naast deze Triptip vind je hierin ook altijd nog één of meerdere toerisme-verhalen. Je begint in Hardegarijp en rijdt via Grou naar een rondje om het Tjeukemeer, om vervolgens je weg te vervolgen naar Joure, Langweer en Nij Amerika om de route te eindigen in Workum. Tijdens de route kom je bezienswaardigheden tegen zoals het Jopie Huisman-museum, de beroemde ‘Reade Klif’ en de Friese staartklokken. Wie kent ze niet?

De GPS-route is voor de Garmin en TomTom op MOTOR.nl te vinden, en om precies te zijn hier: www.motor.nl/triptip. Veel rijplezier!

Productie: Tom Boudewijns

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen