vrijdag 29 maart 2024

Triumph brengt een nieuwe Speedmaster

Drie oktober is een feestelijke dag voor Triumph. Ze zullen dan hun nieuwe Visitor Centre in Hinckley onthullen, maar ook een nieuw model opvoeren. Gezien bovenstaande teaser-foto gaat het om de nieuwe Speedmaster, gezegend met het 1200cc-sterke T120 Bonneville-blok.

De geruchten deden al langer de ronde en we weten eigenlijk al best veel over deze nieuwe Speedmaster. Dat -ie hevig is geïnspireerd door de Triumph Bobber, namelijk. Want de Speedmaster zal dezelfde hardtail-achterzijde krijgen, met de verborgen achtervering. Maar in tegenstelling tot de Bobber, zal de Speedmaster een subframe met plek voor een duo-passagier krijgen.

De gehele fiets zal sowieso praktischer dan de Bobber worden. Een spatbord aan de achterzijde houdt de boel schoner, terwijl ook de zithouding wat aangenamer zal worden. En zo beschouwd kunnen we de Speedmaster gerust als een Bobber voor de praktisch aangelegde motorrijder zien. 

Zogauw we meer weten, brengen we je natuurlijk onmiddelijk op de hoogte! Tot die tijd; hier een oud filmpje waarin we op de oude Speedmaster rijden.

  

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen