donderdag 28 maart 2024

Tweede dag NW200 valt in het water

Door hevige regenval is de tweede racedag van de North West 200 haast volledig geannuleerd. Enkel een verkorte Supersport-race over twee ronden (afgevlagd met code rood) was het magere menu voor de doorweekte toeschouwers. Die race won overigens Michael Dunlop, op zeer korte afstand gevolgd door Bruce Anstey. Verrassende man op het podium was Lee Johnston, die zorgde voor een een-twee-drietje voor Honda.

De grote man van donderdag, Alastair Seeley miste (wederom gestart vanuit groep B ) met minder dan een tiende van een seconde net het podium. Peter Heijmans, de enige Nederlander in het Supersport-veld tijdens de North West 200, eindigde de ingekorte wedstrijd als 26ste. Het resterende programma werd niet afgewerkt, na een inspectie van de baan door de racedirectie en enkele topcoureurs.

Foto: Honda TT Legends
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen