donderdag 28 maart 2024

Uitzendtijden Dutch TT bekend

Dat de NOS weer alle races uitzendt van de 86e TT van Assen, was inmiddels duidelijk. Uiteraard kun je voor diezelfde races terecht bij Eurosport, maar de dame en heren van Eurosport zenden natuurlijk ook alle trainingen en kwalificaties uit. We zetten de tijden op een rijtje.

In tegenstelling tot andere jaren, hoef je niet in de baas z’n tijd de kwalificaties te volgen op de vrijdag. Dit jaar wordt de Dutch TT namelijk voor het eerst op de zondag gehouden, na al die decennia nog vroom aan de zaterdag vastgehouden te hebben.

Voor de TT staan de gewoonlijke Iwan van der Valk en Kervin Bos je bij met commentaar voor de Moto3 en Moto2 en Diederik de Vries en Patrick van den Goorbergh houden je op hoogte van de gebeurtenissen in de baan bij de MotoGP. Presentatie is in handen van Samanta van Wijk.

Dus je kunt gewoon zaterdagochtend voor de buis kruipen voor de startplaatsbepalingen en de races schuiven ook een dagje door. Om te zorgen dat je precies weet wat, wanneer en hoe laat, hebben we alles voor je uitgezocht en uiteengezet.

*Worden live uitgezonden door zowel Eurosport als de NOS

Foto’s: 2Snap en Motor.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen