vrijdag 19 april 2024

Upperclass: De Rukka Premium

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De buitenste laag is voorzien van hoogwaardig elastisch Gore-Tex 3-laags laminaat, een wind- en waterdicht materiaal wat door zijn elastische eigenschappen zeer comfortabel draagt en zorgt voor een uitstekende pasvorm. Dankzij stelmogelijkheden op de mouwen, in de taille en op de heupen is de outfit perfect af te stellen. Ook heeft de jas (afsluitbare) ventilatieopeningen aan de voor- en achterzijde.

De Premium is voorzien van een afneembare Gore-Tex laminaat stretch stormkraag en een uitneembare thermo voering in zowel de jas als broek. Deze thermo voeringen zijn daarnaast voorzien van thermo regulerende Outlast.

De broek is voorzien van het Rukka Antiglide-Keprotec systeem ter voorkoming van glijden op het zadel. Het Rukka AirCushion System zorgt voor extra zitcomfort. Het pak is volledig uitgevoerd met revolutionaire CE-goedgekeurde Rukka D3O Air protectoren, waaronder een level 2 goedgekeurde rug protector.

AquaSeal-sluiting

De jas is voorzien van een speciale waterdichte AquaSeal-sluiting van YKK, welke een overlapping overbodig maakt. 

Prijzen en maten

 

De Premium is leverbaar in de maten 46 t/m 62 – in het zwart met gele of oranje striping. De jas kost € 1.199,00, de broek kost € 899,- (inclusief BTW). Rukka kleding is exclusief verkrijgbaar via de Rukka dealer, welke u kunt vinden op www.hocoparts.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen