vrijdag 19 april 2024

Van der Mark: “Geweldig gevoel!”

Michael van der Mark is zo onderhand een héle grote meneer in Japan. In hetzelfde team als waarmee hij vorig jaar won, met Leon Haslam en Takumi Takahashi als medecoureurs, werd dit weekend hetzelfde kunstje geflikt. Van der Mark liet op de baan een zeer sterke indruk achter.

Van der Mark toonde zich na afloop vanzelfsprekend een bijzonder tevreden coureur: ‘Het is een geweldig gevoel! Ik was klaar om het derde uur te racen, maar omdat het begon te regenen besloot het team om Takumi de baan op de sturen omdat hij meer ervaring heeft. Het vierde uur was voor mij en ik ging sneller en sneller met een mooi constant tempo en ritme’, zo laat Michael weten. Dat hij zich lekker voelde was dan ook te zien, want hij reed met ogenschijnlijk gemak een gat van dertig seconden dicht, om daarna Randy de Puniet op stijvolle wijze te passeren.

‘De Honda Fireblade was perfect, het team heeft het geweldig gedaan’, zo reageert Van der Mark verder op professionele wijze. ‘Om hier opnieuw te winnen is echt geweldig, we hebben het samen gedaan’. Op zijn beurt liet Leon Haslam weer lovend uit over Van der Mark: ‘Michael was supersnel en Takumi super-constant.’ 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen