donderdag 28 maart 2024

Wildcards Grand Prix Lierop

De KNMV-motocrosscommissie heeft aan de volgende rijders een wildcard toegewezen voor de MXGP van Lierop op 2 september. In de MX1-klasse start William Saris, in de MX2-klasse Ceriel Klein Kromhof en Rick Satink.

Satink heeft er volgens de KNMV voor gekozen om in verband met zijn wildcard voor de MX2-klasse niet te starten in de EMX250cc die ook in Lierop wordt verreden. Voor Ceriel Klein Kromhof is Lierop z’n eerste grote wedstrijd nadat hij in het begin van het seizoen tijdens de WK MX3 in het Italiaanse Arco di Trento geblesseerd raakte.

Vaste Nederlandse rijders aan de start zijn in de MX1 Marc de Reuver en in de MX2 Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Nick Kouwenberg.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen