vrijdag 29 maart 2024

Win Bering Cronos handschoenen! UPDATE

Eline Kreuse, gefeliciteerd! Je hebt de winnaar van de MotoGP goed geraden. Marc Marquez won inderdaad de race op Circuit of the Americas. We mogen je daarom verblijden met een paar handschoenen Bering Cronos twv € 189,-. Veel plezier ermee!

Ook tijdens de tweede Grand Prix van 2013 kunnen we een mooie prijs verloten onder de ‘gokverslaafden’ van MOTOR Magazine. Raad jij de winnaar van de MotoGP-race in Austin, dan maak je automatisch kans op de Bering Cronos, een sportieve leren handschoen (en vooral waterdicht!) ter waarde van €189,-. De moeite waard om dus even een gokje te wagen. Meedoen is simpel: Deel het bericht op Facebook en laat in een reactie achter wie volgens jou de MotoGP gaat winnen. De ‘inschrijving’ sluit zondagavond om 20.00 uur, aangezien de race een uur later (door tijdsverschil) start. Maandagochtend wordt dan de winnaar bekend gemaakt. Succes!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen