vrijdag 29 maart 2024

Win een jaar rijden op een XSR 700

Combi Motors Verzekeringen, dé specialist in motorverzekeringen, bestaat 25 jaar! Deze mijlpaal kan zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Het jubileum wordt gevierd met een waanzinnige MOTORbeurs actie: een jaar lang gratis rijden op de nieuwste Yamaha XSR 700!

Wil jij kans maken op een jaar gratis rijden op de nieuwste Yamaha XSR 700? Kom dan tijdens de MOTORbeurs Utrecht naar het promopunt van Combi Motors Verzekeringen in de doorgang tussen hal 7 en 8. Schrijf je in en wie weet rijd jij een jaar gratis op de nieuwste Yamaha XSR 700!

De winnaar wordt op maandag 12 maart 2018 bekend gemaakt via de Facebookpagina van Combi Motors Verzekeringen en op www.combimotors.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen