zaterdag 20 april 2024

X-men op circuitdag

Als filmster even een circuitdag boeken, zal niet meevallen. Een valse naam opgeven scheelt dan al veel. Dat deden twee van de hoofdrolspelers uit de X-Men films dan ook toen ze vorige week een dagje bij Ron Haslams raceschool boekten op Donington.

James McAvoy en Nicholas Hoult, in de stripheldenfilms beter bekend als Professor Xavier en Beast, verrastten de oud-Grand Prix ster en zijn personeel met hun plotse aanwezigheid. Zelf reden McAvoy en Hoult op CBR600RR’s, maar een rondje bij Ron Haslam achterop een 1000RR sloegen de heren acteurs ook niet af.

Overigens hadden ze het blijkbaar dusdanig naar hun zin dat ze aangegeven hebben nog eens terug te komen om de raceschool met Fireblades ook te gaan rijden. Tegen die tijd zullen ze waarschijnlijk wel gewoon hun eigen naam gebruiken. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen