donderdag 25 april 2024

Yamaha Demodag bij Motorcenter Venlo

Nog niets op de planning staan voor deze zaterdag? Mooi! Vandaag, 12 mei 2012, houden Yamaha Nederland en Motorcenter Venlo een demodag. Dankzij deze samenwerking is het Motorcenter Venlo gelukt om bijna het gehele assortiment van Yamaha´s beschikbaar te hebben. Denk hierbij aan de 200 pk sterke V-Max, de R1, R6 en de FZ8 Naked in 50th Anniversery uitvoering.

Naast deze modellen zijn er ook de XVS950, FJR1300 Explorer, de allroad XTZ1200 Super Ténéré en uiteraard de hagelnieuwe T-Max 530. Naast het uitgebreide motoren-gamma biedt Motorcenter Venlo op deze dag ook nog een extraatje. De BTW wordt namelijk niet afgerekend, oftewel een korting van 19 procent op alle originele Yamaha-accessoires en -motorkleding.

Motorcenter Venlo is gelegen aan de Gruisdonk 3. Meer info: www.motorcentervenlo.nl
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen