donderdag 18 april 2024

Zaterdag 11 maart seizoenstart bij de BMW Motorrad dealers

Beeld: BMW Motorrad

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op zaterdag 11 maart start het motorseizoen weer bij BMW Motorrad dealers door het hele land. Naar goede traditie nodigt BMW Motorrad alle motorrijders uit om die dag een bezoek te brengen aan de BMW Motorrad dealer. Daar staan dit jaar de nieuwe BMW R 1200 GS, de BMW R nineT Racer en de BMW R nineT Pure voor het eerst in de showroom.

De nieuwe BMW R 1200 GS
De BMW R 1200 GS toont zich nog veelzijdiger dan voorheen en kan schermen met een ongekende combinatie van eigenschappen: van dynamische prestaties en comfort tot terreincapaciteiten. Dit is te danken aan specifieke verbeteringen, talloze nieuwigheden en vooral een sterk uitgebreid programma van optionele uitrusting en accessoires. Zo kunnen kopers het uiterlijk en de uitrusting van hun BMW GS voor het eerst ook afstemmen op het gebruik door middel van de stijlvarianten ‘Rallye’ en ‘Exclusive’. 

De nieuwe BMW R nineT Racer & R nineT Pure
Beide modellen zijn ontworpen naar aanleiding van de overweldigende reacties op de R nineT en R nineT Scrambler. De BMW R nineT Racer & R nineT Pure kenmerken zich door hun klassieke looks met hoogwaardige details en dynamische prestaties. De Racer herinnert aan de populaire sportmotoren en de Pure aan de minimalistisch vormgegeven roadsters uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. 

Activiteiten bij de BMW Motorrad dealers
Bovendien hebben diverse dealers ter gelegenheid van de seizoenstart (naast de introductie van de drie nieuwe modellen) uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan Speeddaten met diverse BMW Motorrad modellen, gratis motorchecks in de werkplaats, muzikale optredens, bandenplak workshops, een navigatie spreekuur, toertochten, (her)opstaplessen en presentaties. Dit alles onder het genot van heerlijke catering. 

Een volledig overzicht vindt u hier. Voor meer informatie over een bepaalde activiteit, kunt u contact opnemen met de betreffende BMW Motorrad dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen