dinsdag 16 april 2024

Zelf crossen met Kawasaki

De introductie van de KX450F is volgens Kawasaki goed verlopen en over de verkoop van de andere KX modellen maakt het merk zich ook geen zorgen. Ook trotst is Kawasaki op de nieuwe KX250F. Ter ere van deze serie en ter opening van het seizoen 2017 zal Kawasaki op woensdag 7 september het Kawasaki KX Event organiseren. Je kunt hier zelf rijden met de Kawasaki KX250F en de KX450F en KX-85II. Daarnaast zullen Kawasaki fabrieks- en teamrijders aanwezig zijn. Ook monteurs en natuurlijk Monster Energy Girls zullen niet ontbreken.

Om de Kawasaki’s uit te kunnen proberen is  gekozen voor een overzichtelijke baan met een relatief harde ondergrond, waardoor ook de minder gevorderde rijders de Kawa’s goed aan de tand kunnen voelen. Hier kun je alvast een indruk krijgen van de baan. De toegang tot het KX Event is gratis, voor het maken van een testrit moet je je wel van tevoren even aanmelden.

Kawa Babes

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen