Wij informeren en inspireren motorrijders om het beste uit hun motor te halen en een ieder op eigen wijze invulling te laten geven aan de passie voor motoren. Met een team enthousiaste specialisten testen wij nieuwe motoren, verslaan we races, zoeken we nieuwe routes op en nemen wij mede-enthousiastelingen mee op tourritten.

Onze verhalen, tests, toeren en meer verzamelen wij in drie mooie bladen. Elk met een uniek karakter. Klik op jouw favoriete titel voor een aanbieding.

Met MOTO73 ben je altijd op de hoogte van de nieuwste technische snufjes, de laatste tests en het belangrijkste motorsportnieuws. Van betaalbare occasions tot de het de nieuwste en duurste modellen, MOTO73 brengt je op de hoogte. Uitgave: 26 keer per jaar.

Classic & Retro

Het blad voor motorrijders die niet bang zijn voor vette klauwen. Techniek, motorsport en motoren uit vervlogen tijden komen aan bod. Classic & Retro komt 6 maal per jaar uit en staat boordevol historische verhalen en unieke motorfietsen.

Promotor

Voor de reiziger, de toerrijder en de avonturier is er de Promotor. Elke editie biedt naast de laatste tests en nieuwsupdates unieke tourroutes in binnen- en buitenland. Regelmatig berijden wij dergelijke routes samen met onze community-leden. Promotor komt 10 keer per jaar uit.