Wat leuk! Je kiest voor een abonnement op MOTO73 voor €93,50 per jaar.

Met een abonnement op het tijdschrift MOTO73 lees je als motorliefhebber alles over de vergelijkingstesten die zijn uitgevoerd door onze redactie, de techniek van motoren en hoe je gemakkelijke klusjes aan de motor zelf kunt uitvoeren. Ook voor tips over tweedehands motoren en mooie toer- of reisbestemmingen kun je bij MOTO73 terecht.

De motorsport wordt in MOTO73 op de voet gevolgd. Zo komen Valetino Rossi en Marc Marquez, maar ook Jeffrey Herlings en minder bekende Nederlandse helden aan bod. Deze brede formule wordt aangevuld met interviews, opinie, reportages, producttesten en aandacht voor de motorrijder zelf.

Bij dit abonnement is tevens MotorNL Digitaal inbegrepen, je kunt dus ook met dit abonnement onbeperkt alle artikelen lezen van onze drie magazines: MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Drie voor nog niet eens de prijs van één dus.

Maar we houden je niet langer bezig, MOTO73 ligt al bijna op de deurmat en je kunt nu al bijna inloggen op Motor.nl, we hebben alleen nog even een paar gegevens van je nodig. Vul het formulier hieronder in en je hebt direct toegang tot de website. De eerste uitgave van het magazine volgt daarna snel.