De makkelijkste manier om naar de Alpen te reizen

De makkelijkste manier om naar de Alpen te reizen, met of zonder je eigen motorfiets? Dat is natuurlijk de auto- en motortrein die vanuit het Duitse Düsseldorp naar Oostenrijk en Italië rijdt.

Bij lange afstanden is de autotrein ook voor motorrijders een ideaal vervoermiddel. Of beter: juist voor motorrijders! Dankzij de autotrein komen jij (en je motor) uitgerust in het zuiden aan. ‘s Nachts comfortabel treinen en de volgende dag al direct lekker toeren op je vakantiebestemming. MoHo Motorfietshotels adviseert om van Düsseldorf naar de Tiroolse hoofdstad Innsbruck te reizen. Of gelijk maar de Alpen helemaal door, naar het Italiaanse Verona. Zo kan je van bochtige Alpenpassen en glooiende heuvels genieten, zonder dat je daarvoor vele honderden autobahn-kilometers hoeft te maken.

Als één stop tijdens je motorfietsvakantie niet genoeg is, hebben de MoHo Motorfietshotels een mooi dubbelarrangement voor je, met verblijf in twee MoHo Motorfietshotels op verschillende locaties. Combineer bijvoorbeeld het Oostenrijkse Tirol met het Italiaanse Alto Adige.

Naar de MoHo Motorfietshotels autotrein en voor de MoHo 2 Center Touren klik je hier.

Foto: MoHo Motorhotels

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL