Dealerintroductie Honda VFR1200F

Stijlvol. Innovatief. De Honda VFR1200F is de perfecte fusie van schoonheid en functie. De integratie van een verfijnd design en befaamde Honda-techniek. Stuk voor stuk kwaliteiten die diep in de compleet nieuwe VFR1200F zijn geworteld. Er bestaat geen enkele andere motorfiets zoals deze. Een machine die verschillende dingen kan zijn voor verschillende rijders. Met zijn kenmerkende X-vormige koplamp en zijn vloeiende, aerodynamische vormen overtreft de VFR1200F elke andere motorfiets. Hij is zó speciaal, dat hij de enige in zijn klasse is. De ultieme sportmotor voor op de weg. De ultieme Honda.

Wanneer je op de nieuwe VFR1200F stapt, merk je meteen iets opvallends. Hij lijkt wel specifiek ontworpen voor iedere rijder. Je zult merken dat je meer in de motorfiets zit dan erop; het resultaat van een innoverend, ergonomisch ontwerp en perfecte techniek. De unieke vorm van de tweedelige kuip omsluit je, terwijl de lucht efficiënt om je heen wordt geleid. Zo wordt de stabiliteit verhoogd en blijven jij en de motor koel. Geef gas en je voelt het immense vermogen, maar tegelijkertijd ook een perfecte balans. Een optimale harmonie tussen rijder en machine, kilometer na kilometer.

Op donderdag 28 januari vindt de dealerintroductie van de Honda VFR1200F plaats bij de officiële dealers van het Japanse merk. Deze historische gebeurtenis mag je niet missen! Surf daarom snel naar de ‘dealer zoeker’ van Honda.nl om te ontdekken waar de introducties in Nederland plaatsvinden.

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL