Terugkijktip: Documentaire Jaap Timmer

Op de eerste dag van de MOTORbeurs werd bekend dat Jaap Timmer was overleden. Het nieuws verspreidde zich als een schokgolf over de beursvloer. De Assenaar die bekend stond als ‘Mister TT’ had dan ook onnoemelijk veel betekend voor de motorwereld. Voor ons een aanleiding om op papier te zetten hóeveel. Het hele verhaal lees je al eerste in de nieuwe MOTO73. Daarin staat een persoonlijk verhaal van Jan Boer, die Jaap Timmer goed kende. 

Ondertussen is de documentaire van RTV Drenthe een aanrader. Het werd eigenlijk al tien jaar geleden voor het eerst uitgezonden, maar de documentaire is vanwege het overlijden van Mister TT weer uit de archieven gehaald. Naar aanleiding van zijn afscheid als bestuurder van het TT Circuit Assen, werd er toen een uitgebreid portret van Jaap Timmer gemaakt. Hij is dit weekend al meerdere keren uitgezonden en is nu terug te kijken.

Foto: Joop van der Weide

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL