EK grasbaan zijspannen

Het EK zou eigenlijk eerder dit seizoen in het Engelse Roche gehouden worden, maar door de slechte weersomstandigheden werd het afgelast.

Op 14 juli strijden de Nederlandse zijspancombinaties Grenier/Sanders en Van der Werf/Van Dijk voor een finaleplaats in het Duitse Werlte, dat op 28 juli wordt gehouden. Hun tegenstanders: de negenvoudige Duitse Europese kampioen Kunert/Eibl, de Duitse topcombinaties  Brandhofer/Gunthor, Kreuzmayr/Kerrison, Schramm/Neuendorf, de Engelse combinaties Goodwin/Goodwin, Dunn/Schadler, Carvill/Webben de Franse combinatie  Ducousso/Ducousso en de Deense combinatie Jespersen/Jespersen.

Naast de semi-finale organiseert MFAC Loppersum de Specials Senioren Internationaal, waarin de Nederlandse coureur Mark Stiekema het opneemt tegen de Nederlandse, Duitse en Engelse top, zoals Mitch Godden, Dave Mears, Christiaan Hulshorst en Enrico Janoschka. Bovendien rijden de Shorttrack ST 1 en ST 2 ook in het hoofdprogramma. Deze klassen gaan strijden voor de ONK-punten. De Jeugd en de Nationale klassen 50cc, 65cc, 85cc Power Girls en de Follow Up ST2 zullen deze dag ook optreden.

Op de internetsite www.mfacloppersum.nl kun je een coupon downloaden die recht geeft op een korting van twee euro per persoon.

Entreeprijzen
Kinderen t/m 11 jaar gratis onder begeleiding.
Kinderen van 12 t/m15 jaar betalen zeven euro.
Voor 16-plussers kost het 15 euro.
Parkeren en programmaboekje gratis.

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL