Uittip: Elfde Vriendendag TT Circuit

In het mediacentrum van het TT Circuit Assen wordt komende zaterdag 12 oktober voor de elfde maal de dag voor Vrienden van het TT Circuit gehouden. De aanwezige Vrienden wordt vanaf 10.15 uur een aantrekkelijk programma voorgeschoteld. Eén van de hoofdmoten is de presentatie door MOTO73 MotoGP-verslaggever Henk Keulemans. Hij gaat de succesvolle motorsportcarrière van Egbert Streuer belichten, aan de hand van foto’s en anekdotes.

Een ander interessant onderdeel is de presentatie die wordt verzorgd door de directeur van het TT Circuit Assen, Peter Oosterbaan. Hij gaat uitleggen wat voor ingewikkelde puzzel het jaarlijks is om de wedstrijdkalender van het TT Circuit samen te stellen. Hij biedt hiermee een kijkje achter de schermen bij het samenstellen daarvan en legt uit waarmee telkens rekening mee moet worden gehouden.

Ook Hennie Lentink (CRT Holland), Sander ten Bosch (directeur van de nieuwe Stichting TT Festival) en Willem van Dalen (oudcoureur en ambassadeur van de Stichting Vrienden TT Circuit Assen) komen aan het woord.

De Stichting Vrienden TT Circuit Assen is in 2008 opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt. De Stichting zet zich in voor het behoud van het circuit en haar evenementen en wil het geluid laten horen van de mensen die het TT Circuit Assen een warm hart toedragen. De stichting telt momenteel ruim 15.500 Vrienden en wil de komende jaren nog doorgroeien.

Surf voor meer informatie naar www.vriendentt.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL