Promotor editie 5 – 2020

Promotor editie 5 is uit en ligt nu in de winkel.

Wil je hem als abonnee digitaal lezen? Klik hier.

Wil je hem online bestellen als losse editie? klik hier. GRATIS thuisbezorgd!

Kawasaki Z900 vs. BMW F900R

In het segment van de middenklasse-nakeds is de Kawasaki Z900 al jarenlang heer en meester. Voor 2020 is de machine ook nog eens verder verbeterd. Daarmee ligt de lat voor de nieuwe BMW F900R ongekend hoog. Heeft deze relatief goedkope Duitse naked de potentie om de Z900 te verslaan? We zetten de twee tegenover elkaar in een dubbeltest.

Midden-Limburg

In de serie Onbekend & Onbemind neemt Hans Avontuur je mee naar Limburg.

Niet naar het bekende heuvelachtige zuiden van de provincie dit keer, maar naar Midden-Limburg. Het is een topbestemming: stil, mooi, gevarieerd en vol onbekend terrein.

Yamaha FJR1300 Ultimate Edition

Bijna alle dikke toerfietsen hebben in de afgelopen jaren het veld moeten ruimen. De Yamaha FJR1300 is gelukkig nog steeds van de partij, maar dankzij Euro 5 moeten we ook daar over niet al te lange tijd afscheid van nemen, vandaar de toevoeging ‘Ultimate Edition’.

Ultieme kilometervreter

Sommige motoren zijn bij uitstek geschikt voor het bekende rondje om de kerk, maar niet veel meer dan dat. Andere zijn daarentegen uitermate geschikt om veel kilometers te maken. Wij gingen op onderzoek uit om uit te vinden wat nu de ultieme kilometervreter is.

Ducati Multistrada 1260S Grand Tour

Met de Grand Tour brengt Ducati een zesde versie van de Multistrada 1260S uit. Dankzij het toevoegen van een aantal accessoires moet deze Italiaan vooral de reislustige motorrijder kunnen bekoren. Is Ducati daarin geslaagd?

TankTasTocht #4: Veenkoloniën

De vierde TankTasTocht voert door de Drentse en Groningse Veenkoloniën, van oorsprong een landstreek waarin veel mensen het niet breed hadden. De route voert langs talloze plaatsen, die te midden van het lege land geborgenheid bieden.

En verder..

  • Wat Rij Jij?
  • Column Boudewijn Geels
  • Toerisme: Balkan
  • Column Herman Brusselmans
  • Mr GPS: dit is je oude navigatie nog waard
  • Marathonmotor: Honda CBF600A
  • Weerzien: Triumph Speed Triple

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Volgende artikel

MOTO73 editie #13 2020

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL