8.6 C
Nederland
zondag 22 mei 2022

Promotor editie 5 – 2020

Promotor editie 5 is uit en ligt nu in de winkel.

Wil je hem als abonnee digitaal lezen? Klik hier.

Wil je hem online bestellen als losse editie? klik hier. GRATIS thuisbezorgd!

Kawasaki Z900 vs. BMW F900R

In het segment van de middenklasse-nakeds is de Kawasaki Z900 al jarenlang heer en meester. Voor 2020 is de machine ook nog eens verder verbeterd. Daarmee ligt de lat voor de nieuwe BMW F900R ongekend hoog. Heeft deze relatief goedkope Duitse naked de potentie om de Z900 te verslaan? We zetten de twee tegenover elkaar in een dubbeltest.

Midden-Limburg

In de serie Onbekend & Onbemind neemt Hans Avontuur je mee naar Limburg.

Niet naar het bekende heuvelachtige zuiden van de provincie dit keer, maar naar Midden-Limburg. Het is een topbestemming: stil, mooi, gevarieerd en vol onbekend terrein.

Yamaha FJR1300 Ultimate Edition

Bijna alle dikke toerfietsen hebben in de afgelopen jaren het veld moeten ruimen. De Yamaha FJR1300 is gelukkig nog steeds van de partij, maar dankzij Euro 5 moeten we ook daar over niet al te lange tijd afscheid van nemen, vandaar de toevoeging ‘Ultimate Edition’.

Ultieme kilometervreter

Sommige motoren zijn bij uitstek geschikt voor het bekende rondje om de kerk, maar niet veel meer dan dat. Andere zijn daarentegen uitermate geschikt om veel kilometers te maken. Wij gingen op onderzoek uit om uit te vinden wat nu de ultieme kilometervreter is.

Ducati Multistrada 1260S Grand Tour

Met de Grand Tour brengt Ducati een zesde versie van de Multistrada 1260S uit. Dankzij het toevoegen van een aantal accessoires moet deze Italiaan vooral de reislustige motorrijder kunnen bekoren. Is Ducati daarin geslaagd?

TankTasTocht #4: Veenkoloniën

De vierde TankTasTocht voert door de Drentse en Groningse Veenkoloniën, van oorsprong een landstreek waarin veel mensen het niet breed hadden. De route voert langs talloze plaatsen, die te midden van het lege land geborgenheid bieden.

En verder..

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen