Honda Track Experience: vrijdag 9 augustus op Mettet

Beste Honda-rijder zet vrijdag 9 augustus 2019 in je agenda: Track Experience op Mettet.

Honda Benelux organiseert weer een ‘Track Experience’ exclusief voor Honda rijders. Het vindt voor eerst plaats op het Belgische circuit Jules Tacheny in Mettet. De dag is niet alleen bedoeld voor motorrijders, maar ook voor automobilisten. Twee en vier wielen zijn welkom zolang er maar Honda op de tank of grille staat. Verder is Honda niet kieskeurig, je bent dus welkom op een Fireblade, Africa Twin of desnoods Gold Wing.

Rijvaardigheidstraining

In samenwerking met EWS events en circuit Jules Tacheny in Mettet heeft Honda een dagprogramma op maat gemaakt. Zowel theorie als praktijk komen aan bod. Bij het praktijkgedeelte houdt Honda rekening met circuit- en rijervaring en het gereden model. Het is een rijvaardigheidstraining, op een afgesloten circuit, waarbij de deelnemers alle mogelijkheden van hun voertuig ontdekken.

Aanmelden

Het inschrijfgeld bedraagt € 130,- inclusief lunch en mooie foto’s als herinnering. Meld je hier aan voor de Track Experience.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL