Mega MotorTreffen: Een puur en ouderwets motorfeest!

Twee dagen motorfeest in Vijfhuizen. Op zondag 20 mei en maandag 21 mei organiseert Promotor opnieuw het Promotor Mega MotorTreffen. Beide dagen gaan de poorten om 10:00 uur voor je open en sluiten ze weer om 17:00 uur.

Zonder vertier en vermaak is een feest onmogelijk. Editie 1 van het Promotor Mega MotorTreffen in 2017 heeft dat meer dan bewezen. Zo’n 8.500 motorrijders hadden zichtbaar zin in een puur en ouderwets motorfeest, dat nog steeds bestaansrecht heeft. Verbondenheid, kameraadschap en passie voor de motor: het zijn de overbekende ingrediënten van het aloude recept van een ouderwets motortreffen. Niets meer en niets minder.

Alles draait tijdens het Promotor Mega MotorTreffen om motoren en erop rijden. Voor deze editie staan nog meer nieuwe modellen gereed voor een (gratis) proefrit.

Wat valt er nog meer te beleven tijdens het Promotor Mega MotorTreffen? De leuke activiteiten van vorig jaar zijn gebleven, zoals het gezamenlijk live motorsport kijken op grote schermen, live entertainment en de motormarkt. Maar die is groter, met meer marktkramen en meer motordealers. En natuurlijk zelf offroad rijden, opnieuw verzorgd door MotoPort Amsterdam.

Op het buitenterrein pakken we dit jaar uit met een groot Foodtruck Festival. Heerlijke, met zorg bereide burgers, pulled pork en spare ribs tegen schappelijke prijzen. Ook de vegetarische mens vergeten we niet.

Ondertussen werken wij van Promotor druistig verder aan het programma, maar daar komen we de komende weken zeker op terug.

-> Naar ticket bestelpagina

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • robse@ziggo.nl 19/03/2018 at 18:37

  Erg centraal gelegen in Nederland is het nou ook weer niet. Kan dit nou niet beter?

  Antwoord
 • ertje@telfort.nl 25/03/2018 at 17:02

  Beetje erg jammer dat dit nu ook met Pinksteren georganiseerd moet worden wanneer er al heel veel te doen is!! šŸ™

  Antwoord
 • r.imthorn@ziggo.nl 20/05/2018 at 15:01

  Had verwacht dat er na vorig jaar een groter aanbod van stands zou zijn maar helaas , na een kwartier heb je alles wel gezien ,buiten ff lekker wat eten en drinken maakt een hoop goed.

  Antwoord