Promotor Mega MotorTreffen: één prachtige motorfamilie

Afgelopen Pinksterweekeinde organiseerden wij voor de tweede keer het Promotor Mega MotorTreffen. Zelf vonden we het een heel geslaagd feest. En afgaande op de reacties op social media, van bezoekers en exposanten vonden wij dat niet alleen.

Wat een machtig mooi gezicht is dat toch: honderden motoren die rustig voorbij rijden. De een rustig zoevend, de ander donker grommend of gierend hoog. Een streling voor de trommelvliezen, alsof je naar klassieke muziek luistert.

Wat beklijft is dat er zoveel ‘soorten’ motorrijders zijn. Jonge gasten op eigenbouw caféracers, oudere heren op keurige toermotoren, racers op gillende superbikes, brede kerels op imposante Harley’s en Indians. Hayabusa’s op dikke sloffen en ellenlange achterassen. Eeuwenoude occasions. En allemaal kwamen ze naar het Promotor Mega MotorTreffen om net als wij volop te genieten. Van elkaar vooral. De gemeenschapszin droop van het evenement.

Wat een prachtige familie is dat motorvolk toch. En zonder enige vorm van rottigheid. Volgend jaar op zaterdag 18 & zondag 19 mei. Wij hebben er nu al zin in. Jij ook?

Wat cijfers

 • Bezoekersaantal 9.500 (20 en 21 mei)
 • E-tickets 4.032
 • Bezoekers via de kassa 5.472
 • Totaal aantal proefritten 1.690

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • r_visser@quicknet.nl 24/05/2018 at 15:36

  Ik was er de tweede dag en heb mij prima vermaakt. Misschien een idee om de hal ietwat ‘aan te kleden’ en een mogelijkheid om jas en/of helm veilig te kunnen bergen.

  Antwoord
 • goldwings@home.nl 25/05/2018 at 19:41

  Ben er niet geweest helaas, dit moet je niet op zo’n Pinksterweekend doen denk ik omdat veel motorrijders dan hun eigen ritjes al plannen elk jaar. jammer.

  Antwoord
 • arijfillekers@casema.nl 26/05/2018 at 18:17
  Antwoord