11e Classic TT Gramsbergen met Wil Hartog!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op zaterdag 21 juni a.s. organiseert Eveno Racing Gramsbergen, in samenwerking met de motorclub Gramsbergen en het Classic Racing Team voor de 11e maal de “Gramsberger Classic TT”. 

Technische keuring deelnemende motoren in Gramsbergen op vrijdagavond.

Voorafgaand wordt op vrijdagavond 20 juni in Gramsbergen, evenals afgelopen jaren, nabij café Bolte,  de technische keuring van de motoren gehouden. Net als indertijd in Assen rijden de deelnemende motoren op unieke wijze onder politiebegeleiding van het rennerskwartier in Anerveen naar de plaats van keuring en weer terug. Bij deze keuring tussen 18.30 uur en 20.00 uur zijn een aantal  bijzondere racemotoren te zien en te horen: Honda, BMW, Yamaha, Ducati, MV Agusta, etc. Een must voor de liefhebber !

Daarna zal er op vrijdagavond in de tent op het rennerskwartier nog een gezellige avond zijn waarbij iedereen welkom is.

Zaterdag racedag

De trainingen beginnen op zaterdagmorgen om 10.00 uur en om 12:30 uur is de officiële opening. Er worden demo-races verreden in de 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en oldtimerklasse. En er zal een zogenaamde Classic parade worden gereden met bijzondere motoren en bekende namen van weleer. Dit jaar zal ook Wil Hartog, TT winnaar van de koningsklasse in 1977, in aktie komen op de 500cc Suzuki!

Doelstelling Eveno Racing

Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en organiseert hiervoor o.a. de Gramsberger Classic TT. In 2014 ondersteunt Eveno Racing de 14 jarige Walid Soppe uit Coevorden in de Molenaar NSF100 juniorcup en Ernst Dubbink die uitkomt  in de Moto3 klasse en tevens zorgt voor begeleiding van Walid.

Evenals vorige jaren is dankzij de sponsoren van Eveno Racing de toegang gratis, kom dus allen naar het circuit in Anerveen voor een prachtige dag motorsport in Gramsbergen.

Voor meer informatie: www.eveno-racing.nl  

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL