woensdag 24 april 2024

2015 Suzuki RM-Z450 medio september leverbaar voor € 7.999,-

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Nu al helemaal klaar voor het 2015 seizoen én snel leverbaar: de totaal vernieuwde Suzuki RM-Z450. Deze kloon van de Suzuki fabrieksmachines staat namelijk al vanaf medio september klaar bij de Suzuki Motocrossdealers. Compleet met het revolutionaire S-HAC (Suzuki Holeshot Assist Control ) systeem voor maximale tractie direct vanaf het starthek. Ook nieuw is de standaard Showa SFF-AIR voorvork, super licht, zelf traploos instelbaar en super stijf door de dikke 49 mm vorkpoten. Samen met het lichtere frame, de verbeterde koeling en versnellingsbak maakt dat de Suzuki RM-Z450 tot de uitgesproken favoriet in zijn klasse. Het beste nieuws tenslotte; de vlijmscherpe prijs van € 7.999,-! 

Meer info over de RMZ vind je hier.

Meer informatie over het kleine broertje, de Suzuki RM-Z250, volgt binnenkort.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen